Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 10.
Továbbiak: Bogyó és Babóca, Rajzfilmsorozatok


Bogyó és Babóca – Jelmezbál

Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány kalandos, természetbeli felfedezéseit, Bartos Erika meséi alapján Pogány Judit meséli el nekünk. Most a kis barátok történeteinek 2. évadának, 11. részét skubizhatod meg, melynek címe: Jelmezbál.

Tartalom:

Egy szép napos délután a kis barátok Babóca házában üldögéltek és mindenki elkezdte készíteni jelmezét a jelmezbálra, persze csak titokban, hogy meglepetés lehessen. Bogyó, Pihe és Baltazár hazamentek, hogy nekilássanak jelmezük elkészítéséhez, mert csak három napjuk volt rá. Bogyó hamar eldöntötte, hogy gomba lesz, Babóca virágjelmezt készített, Baltazár, a méhecske és Dorottya, a dongókislány együtt készülődtek Baltazár ördögnek, Dorottya angyalnak öltözött, Gömbi, a kis virágbogár barna fonálból oroszlánsörényt készített.

Az utolsó estén minden házikóban sokáig égett a villany, mindenki a jelmezén munkálkodott, készülődött a másnapi mulatságra. Elérkezett a nagy nap, az erdő lakói eldöntötték, hogy idén a szarvasbogár házában lesz a jelmezbál, így aztán nekiláttak, hogy színes papírokkal, lufikkal, szalagokkal feldíszítsék Vendel házikóját. Végre eljött a délután és mindenki felvehette a jelmezét, a jelmezbemutató után azonban sírva toppant be Szellő, a szitakötőkislány, amiért elvitte a szél a csodaszép királylány ruháját…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑