Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 18.
Továbbiak: Bogyó és Babóca, Rajzfilmsorozatok


Bogyó és Babóca – Léggömb

Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány kalandos, természetbeli felfedezéseit, Bartos Erika meséi alapján Pogány Judit meséli el nekünk. Most a kis barátok történeteinek 2. évadának, 13. részét skubizhatod meg, melynek címe: Léggömb.

Tartalom:

Egy nyári délutánon vihar tört ki az erdőben, Babóca, a katicalány és Bogyó, a csigafiú a pöttyös házikó ablakán kukucskálva figyelték. A tomboló szélvihar csavarta, hajlítgatta a fákat, megrongálta a házaikat, az eső ömlött, mintha dézsából öntenék. Amikor végre elállt az eső és elcsitult a szél a két jó barát körbenézett az erdőben, ahol kidőlt fákat és eső mosta virágokat láttak. Ugri, a szöcskelány észrevette, hogy valaki sérülten fekszik a réten, így odahívta Bogyót és Babócát is, hogy segíthessenek az idegennek.

Nelli, a nünüke fent lakik a magas hegyekben, de a hatalmas szélvihar lesodorta őt és nagyon megütötte a fejét, a szárnya is gyenge, repülni sem tud és nem tudja hogyan fog hazajutni. Bogyó, Babóca, Pihe, Baltazár és Vendel takarókból, lepedőkből, párnákból, függönyökből és törülközőkből készítettek léggömböt, hogy segítsenek hazajutni Nellinek…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑