Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 08.
Továbbiak: Csipet-Csapat, Rajzfilmsorozatok


Csipet Csapat – A Szerelem Sötét Verem

Chip és Dale a két híres mókuska, 3 barátjukkal együtt alkotják meg a Csipet-Csapatot. Most a Disney rajzfilmsorozat  43. részét tekinthetjük meg, A szerelem sötét vermet, Lipi és Sziporka legnagyobb örömére.

Tartalom:

Kvarg Lipi egy Csipet Csapat akció közben sajtos parfüm szagától pörgött be, ami egykori szerelmére emlékeztette. Lipi évekkel ezelőtt körbeutazta Európa sajtrégióit, Párizsba is eljutott, ahol a fülébe jutott, hogy kartonlapból és borotvahabból ál sajttortákat készít egy alvilági egérbanda. Ezt Lipi a sajtkedvelők elleni merényletnek gondolta, úgy döntött leleplezi őket. Egész jól ment a szénája, amikor kinyílt az ajtó és meglátta Désirée D’Allure-t aki hamvas, lélegzetelállító és nagy veszélyben volt. Szerelem volt első szippantásra és mire felocsúdott nyakig benne volt, nemsokára neki ígérte a szívét. Elérkezett az esküvő napja, a sajtkedvelő egér rohant ámoros boldogságban, amikor megjelent első szerelme, a sajt. Órák alatt megevett egy teherautónyi sajtot, de utána már késő volt, akkor látta utoljára Désirée-t, azóta amikor megérzi a parfümillatát újra szerelmes lesz Lipi.

Lipi nem véletlenül érezte újra azt a bizonyos sajtszagot, ugyanis Désirée ismét megjelent a színen, hogy segítsen a Csipet Csapatnak lebuktatni a rabló egér bandát, aminek ő is tagja “volt”, azonban Chip túl csalókának tartotta a francia egérhölgy bandamondókáját Erolról és a társairól! 🙂

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑