Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 04.
Továbbiak: Csipet-Csapat, Rajzfilmsorozatok


Csipet Csapat – Pukkandúr Búgócsigái

Chip és Dale a két híres mókuska, 3 barátjukkal együtt alkotják meg a Csipet-Csapatot. Most a Disney rajzfilmsorozat  42. részét tekinthetjük meg, a Pukkandúr búgócsigáit, Lipi és Sziporka legnagyobb örömére.

Tartalom:

Még a Csipet-Csapatnak is kijár néha egy-egy nap pihenés, így kis rágcsálóink éppenséggel a tengerpartra látogat, hogy kikapcsolódhassanak. Chip vezetői szándékától vezérelve azt az egy nap szórakozást is percre pontosan megtervezte, azonban Dale kérte, hogy kivételesen hadd lehessen ő a főnök, még is csak játékról van szó. A Csipettagok nagyon élvezték Dale “beosztását”, majd egyszer csak egy tonhalkonzervet viselő remeterákra lettek figyelmesek. A remeterák elmondta, hogy ő és társai azért kényszerülnek hulladékban lakni a csigaházak helyett, mert reggelre mindnek nyoma veszett.

A Csipet Csapat a tengerparti mókát félretéve, nyomozásba kezdett, hogy vajon mi történhetett azzal a rengeteg csigaházzal. Dale pár mellényúlása után végül megtalálták a csigaházakat, egy vezetékre kötve, amely búgócsigákat kreált belőlük. Az egészet a pénzéhes Pukkandúr eszelte ki, hogy a pörgő csigákkal vezérelni tudja a tenger morajlásának hangját, ami által rengeteg halat tud elfogni. A halakat meg szépen eladná a város összes macskájának…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑