Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, feb, 23.
Továbbiak: Jaj, a Szörnyek!!!, Rajzfilmsorozatok


Jaj, a Szörnyek! – Füli TV

A 2000-es években népszerű Jaj, a szörnyek! – amerikai rajzfilmsorozat, 1. évadának, 13. epizódjának, 2. részét ijesztgethetjük végig, amelynek a címe: Füli TV. Büdi, Füli és Pálcika szörnyen köszöni, hogy nézed őket!

Tartalom:

Füli, Büdi és Pálcika eredményes rémítéseken voltak túl a tévéket is áruló boltban, azonban a piros, nagyfülű szörny kedvet kapott egy kis magánimprovizációhoz és egy extrát akart ijesztgetni. Amikor Füli elhaladt az éppen rockcsatornát közvetítő tv mellett a boltban, elkapta a ritmus és elkezdett ropni. Ezt a borzalmasságot utóbb Grombó is látta, Pálcika kivetülésén keresztül. Grombó a szappan után, a tévét tartja a legártalmasabb dolognak a szörnyekre nézve, ugyanis elbutulnak tőle. Fülit annyira felizgatta a tévés tánc, hogy elhatározta épít egy saját “Füli TV“-t szörnytársainak, hogy ők is megtapasztalhassák milyen jó dolog is táncolni a rockra! 🙂

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaEgy hozzászólás Jaj, a Szörnyek! – Füli TV

  1. Vitkó Norbert

    A Jaj a szörnyek volt a kedvenc rajzfilmem. Nagyon kár, hogy a Nickelodeon már nem adja, nagyon örülnék ha a 2. és a 3. évad is látható lenne itt magyar szinkronnal. Ez mikor várható???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑