Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2012, aug, 30.
Továbbiak: Kacsamesék


Kacsamesék – Sok Hűhó a Zsebpénzért

Kacsamesék, amerikai rajzfilmsorozat 1. évadának, 77. részét, a Sok hűhó a zsebpénzért skubizhatjuk meg, Dagobert bácsi örömére.

Tartalom:

Niki, Tiki és Viki egy sportboltban jártak, ahol rögtön beleszerettek a szuper áramvonalas rollerbe, amit csak péntekig tudnak megvenni leértékelt áron. A perselyeikből meg is tudták szerezni a roller megvételéhez szükséges pénz nagyobb részét, a többit meg Dagobert bácsikájuktól kérték volna, zsebpénzmegelőlegezés gyanánt. A három kacsatestvér bácsikája, Dagobert azonban ragaszkodott a rendhez és csak a szokásos zsebpénzosztó napon vagyis szombaton fog adni pénzt unokaöccseinek. Ekkor gondolta Niki, Tiki és Viki egy kis cselhez folyamodik és következő nap, péntek reggel átállítja Dago villájában található összes órát, rádiót, naptárat, sőt még az újságot is átcímkézték szombatra, hogy előbb megkaphassák zsebpénzüket.

A kis csibészek ravaszsága nagyobb galibát okozott, mint ahogy azr eltervezték, ugyanis nagybácsikájuk megtévesztésével az egész világon módosították az időt péntekről szombatra, így Dagobert, Banán köztársaságbeli gabonapehelygyára is veszélybe került, hiszen ha nem hosszabbítja meg a bérleti szerződést, Csikíta tábornoké lesz az üzem…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaEgy hozzászólás Kacsamesék – Sok Hűhó a Zsebpénzért

  1. Sandro

    Ha egyszer a világ leggazdagabb kacsája azt mondja hogy szombat van, akkor bizony neki van igaza!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑