Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, júl, 11.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – A Harc Művészete

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a bevezető részét láthatod, címe: A harc művészete.

Tartalom:

Po azt gondolta, hogy a legújabb feladata az lesz, hogy el kell intéznie egy orrszarvú bandát, veszett farkascsordát vagy a krokikat, ehelyett Shifu mester nyuszigyereket bízott rá, hogy vezesse be őket a kung fu világába. Po elárulta a bolyhos növendékeknek, hogy az Őrjítő Ötös is sokat tanult, hogy igazi kung fu harcosokká váljanak.

Sáska picike korában is villámgyors, a völgy hőse volt, de nagyon türelmetlen volt. Sáskának túl lassú volt a világ, ő túl gyors volt a világhoz, emiatt veszélybe is került, de a krokodilbanda fogságában felfedezte a türelem erejét.

Vipera kisgyerek korában csalódást okozott édesapjának, amikor kiderült, hogy nincsen méregfoga, amivel átvehetné a harci örökséget. A viperakislány, hogy felvidítsa apukáját szalagtáncot tanult, amit a harcművészetben is feltudott használni.

Daru takarítóként dolgozott a legnagyobb kung fu akadémián, leghőbb vágya volt, hogy ő is letegye a vizsgát. A felvételi napján, Daru, a cingár lábai ellenére eltudta érni a piros zászlót…

Mivel Tigris nem volt bolyhos nyuszi vagy édes kiskacsa, az árvaházban szörnyetegként tekintettek rá, hatalmas ereje volt. Shifu mester segített a kis tigrislánynak megtanulni a fegyelmet, a pontosságot és a kitartást, aminek segítségével tudott uralkodni az indulatain.

Majom nagyon rossz volt, a falubelieknek elege lett a rosszmájú tréfáiból, így eldöntötték, elűzik őt. Bárkit küldtek ellene, Majom egytől-egyig gatyátlanította őket, kivéve Oogwayt, aki nagy tudást látott benne…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusa2 hozzászólássa Kung Fu Panda – A Harc Művészete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel az oldal tetejére ↑