Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Júl, 23.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Ragacsos Kalamajka

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 3. részét láthatod, címe: Ragacsos kalamajka.

Leírás:

Mivel Po egy szent helyen, az edzőteremben ette a híres ragacsos gombócát Shifu mester büntetésül arra kötelezte a nagy sárkányharcos pandát, hogy takarítsa ki az edzőtermet. Po takarítás előtt még egy-két bemelegítő sárkányharcos mozdulatot gyakorolt, de a káposztás, mézes, szilvaszószos, falgittelős ragacsos gombócoknak nem tudott ellenállni és a ragadós kaja belekerült az edzőgépek fogaskerekeibe, tönkretéve az egész gépezetet. Po gyorsan megnézte ki is tervezte a Jáde Palota edzőtermét és látta, hogy Shifu mester mellett Taotie név is szerepel. A haspók panda elindult hát megkeresni Taotie-t, aki “egy-két” csapdát épített a háza köré.

Sok-sok évvel ezelőtt Shifu és Taotie mindketten a Jáde Palotában éltek, de Taotie soha nem volt olyan jó harcos, mint Shifu. Úgy gondolták, hogy a hatékonyabb edzés megoldaná a problémát, így közös erővel felépítették az edzőtermet, ez volt Taotie addig legnagyobb teljesítménye, ám miközben Shifu tudása félelmetesen javult, Taotie továbbra is reménytelen volt. A hiányosságát pótolandó zseniális mechanikus szerkezeteket készített, amik kompenzálták a vadkan gyenge pontjait, de amikor Taotie megmutatta legújabb fejlesztését Shifunak és Oogway-nek, megdöbbentek a rémülettől, mivel megszennyezte a kung fu tisztaságát és örökre száműzték a Béke Völgyéből.

Ezeket a tényeket Taotie “elfejtette” közölni Po-val, aki egy faládában csempézte be a géptervező vaddisznót és flegmatikus fiacskáját a szent Jáde Palota edzőtermébe, hogy kijavíthassa a gépeket. Tigris, Majom, Daru, Sáska, Vipera és Shifu mester érezték, hogy Po sántikál valamiben, de arra nem is mertek gondolni, hogy egy zakkant, világuralomra készülő vadkan készül lecsapni rájuk…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusa2 hozzászólássa Kung Fu Panda – Ragacsos Kalamajka

  1. janotik dalma

    MINDIG IS SZERETTEM EZT A MESÉT! MOST IS SZERETEM ÉS FOGOM IS !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑