Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, okt, 03.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Régi Szép Idők

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 21. részét láthatod, címe: Régi szép idők.

Leírás:

Po izgatottan várta, hogy az Őrjöngő Ötössel egyetemben elmenjen a híres-neves levitációs kung-fu show-ra. A sárkányharcos panda apja azonban megállította “kicsi” fiát, hogy legyen a negyedik játékos a mahjong partiján a szépkorú Mrs. Gowal és Mr. Yeunggel. Temutai kihasználta, hogy Shifu mester egyedül maradt Jáde palotába, így betört hozzá és betette a “szúrós” chi jang harangcsapdába, hogy kiszedje belőle, hol van a legyőzhetetlen mennydörgés sisak, amivel legyőzhetné Po-t.

Po Shifu kiszabadítására sietett, de Temutai seregével még ő sem bírt el, így jókor jött a mahjongozó “öregek”, Gow és Yueng mester segítsége, akik anno egymaguk szálltak szembe háromezer skorpióval. Gownak volt vagy száz dobócsillaga volt, Yang pedig zenészíjász volt…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel az oldal tetejére ↑