Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Sze, 29.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Yao Mester

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 20. részét láthatod, címe: Yao mester.

Leírás:

Po és az Őrjöngő Ötös nem értette, hogy Shifu mester miért annyira izgatott, amiért egy vendég érkezik hozzájuk. Shifu elmesélte nekik, hogy Yao mester nem csak egy egyszerű vendég, hanem a legnagyobb kung-fu elme, akit a hátán hordott a Föld. Yao mester volt az egyetlen, akinek sikerült megfejtenie a titkos tekercs rejtélyét, ekkor mindössze öt éves volt, hatévesen feltalálta a fametszést és azon kevesek egyike lett, akik megértették az abakusz működését. Ám a nagyszerű elme nagy áldozatot kívánt; egész életében egyedül meditált, nem érintkezett a külvilággal, ő lett a kung-fu titkainak őrzője, a mester elképzelhetetlen mennyiségű tudást tárol az elméjében és az univerzum erejét. Mivel Yao mester folyton attól tart, hogy elrabolják egy ládában meditál.

Habár Shifu nem akart tolakodó lenni, azért csak bement Yao mesterhez és mivel nem adott semmiféle jelet, kinyitotta a ládát. Shifu nagy meglepetésére Yao begolyózott és mint egy 5 éves kisgyerek, érdeklődéssel és naivitással szökött meg a palotából a falu felé. Shifu ez egyszer a szeleburdi Po-tól kért segítséget Yao visszatereléséhez…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑