Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Már, 28.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – A Hal Neve Pepper

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 1. évad, 5. részét meséli el nekünk, aminek a címe: A hal neve Pepper. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Louie számára az általános iskola valóságos horrorkastély volt, bent untatták, de az udvaron még rosszabb volt. A kis köpcös gyerek utálta a szünetet, a játszótér rémisztő volt, pszichopaták és terroristák melegágya, köztük a főkolomposok főkolomposa Glenn Glen, aki állandóan satuba fogta “Lulut”. Persze szünetben csak egy valaki miatt merészkedett ki az udvarra: Jeannie Harper-ért, akit Luie magasan  földkerekség legszebb ötödik osztályosának tartott, amit persze nem közölt a lánnyal. Jeannie – miután megvédte Glenn Glen-nel szemben – elújságolta Louie-nak, hogy apukája egy másik államban kapott melóhelyet, így költözniük kell. Louie-ban egy világ omlott össze, hogy elvesztette pajtását és testőrét.

A “hasznos” atyai tanács után, Louie, inkább mamája tippjét látta hasznosabbnak a nagy csalódás után: egy háziállatot kapott, méghozzá egy aranyhalat. akit Peppernek nevezett el, aki ráadásul többet is eszik, mint a gazdája… és aztán még a nagymama is látogatóba jött, akiről megtudta Louie, hogy egészen más, mint ahogyan Andy papa “horrorizálta”!

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑