Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 01.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – A Jó Edző a Siker Záloga

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 1. évad, 6. részét meséli el nekünk, aminek a címe: A jó edző a siker záloga. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Louie a sportban mindig tehetségtelen volt, utálta a tornaórát, minden csapatba utolsóként választották be és a tornatanár sem kedvelte túlzottan. Csak az atlétika “ment” számára, a rúdugrásnál beállított a rudat a földbe, kiigazította a felemás korlátot. Louie számára az általános iskola egyetlen folyamatos megaláztatás volt, a felismerhetetlen menzai kajákkal,  a túltömött iskolai buszokkal karöltve, de mind ennél nagyobb megaláztatást jelentett, a hetente háromszor sorra kerülő emberkínzási szeánsz, más néven a tornaóra.

A kis köpcösnek mindig volt két napja, hogy kiheverje a Larry Rockewell edző által megtartott tesiórákat, délutáni szundival, tévé előtt nassolással, ahogy azt az orvos rendelte. Louie apja, Andy azonban változtatott a “kúrán”, ugyanis baseball idény vette a kezdetét. Louie és Andy “lábujjfertőzés-felmentéses” alkut kötött egymással, így Louie megúszta a kutyabeteg iskolai tornaórákat, cserébe elment a baseball edzésekre.

Azonban a második legkisebb Anderson gyerek nem is sejtette, hogy a családi paktum csak rosszabb feltételeket hozott számára. A baseballedző az iskolatanár Rockwell volt és heti három helyett ötször találkoztak. Louie az egyik gyakorlás során jól kupán vágta a trénert és parkolópályára került, így Andy papa vette át a Mókusok irányítását. Az új csapat neve Halálos Bombák lett, és “természetesen” militaristák módjára edzettek :). Aztán kiderült, hogy Louie mamája, Ora bizony jó pár baseball trükköt tanult meg bátyjaitól kislány korában…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑