Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Már, 20.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – Csepeg a Csendes Eső, Csepeg

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 1. évad, 3. részét meséli el nekünk, aminek a címe: Csepeg a csendes eső, csepeg. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Úgy tűnt, hogy Louiéknál, a wisconsini Cedar Knoll-ban sosem ér véget a tél és minél tovább tartott, mindenki annál idegesebb volt. Mire végre megjött a tavasz, a bezártság miatta feszültség hamarosan háborúskodássá fajult, eljött az évi szomszédviszály ideje. Akármi kirobbanthatta a szomszédok közti viszályt, egy újság amit rossz helyre dobtak be, egy elromlott fűnyíró, de még egy új szomszéd megérkezése is: Jensenék egy csütörtöki nap költöztek be, a következő vasárnapon az összes szomszéd tonhalkonzervvel, uborkasalátával és pudinggal felszerelkezve bemasírozott a Louiék kertjébe, ráadásul Luie anyukájának, Orának egyik szenvedélye volt a piknik, minden a szomszédságot érintő eseményt meg szeretett ünnepelni.

Andy és az új szomszéd Mr. Jensen robbantotta ki a szomszédviszályt, ugyanis az amúgy patológus Jensen nem azt a fajta komédiát szerette, amit Louie apja. Ezután a kertviszály következett, hogy kinek meddig ér a területe. Közben eleredt az eső, ami egyre csak erősödött és erősödött, akárcsak a viszály. Andy 3 méteres (Nagy kínai falat) emelt a kertjében, hogy Jensenék kutyája ne mehessen át.

Az eső miatt megáradt a folyó és elöntötte egész az egész várost, szükséghelyzetet hirdettek ki, Louie és iskolatársai nem is lehettek volna boldogabbak, egy hétig nincsen tanítás, mintha karácsonyi szünet lett volna. A tavasz közepén a városka tóvá változott, az utcákat elöntötte a víz, a boltokat is elöntötte, minden víz alatt állt, kivéve Louieék birtokát, köszönhetően a nagy falnak. Louie mamája pedig minden szomszédot áthívott magukhoz…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑