Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 09.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – Fájdalom, Gyötrelem és Allergia

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 1. évad, 8. részét meséli el nekünk, aminek a címe: Fájdalom, gyötrelem és allergia. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Mivel Louie-éknál elromlott a hűtő, a kisfiú anyja, Ora jóvoltából kuponnal tudtak kínai étteremben vacsorázni, az alábbi feltételekkel: “50 százalék kedvezmény  a 13 év alatti vagy az 55 év feletti vendégeknek, 7 óra után és 11 óra előtt, minden harmadik hónap, második hetében, kivéve a szökőévet, a tavaszi napforduló előtt.” Másnap reggel Louie “szép” nagy paradicsomalakú, vörös fejjel ébredt, az iskolában még a barátai is csúfolódtak rajta, kivéve őrangyalát Jeannie Harper-t, aki megmentette a gúnyolóktól és tanácsolta, hogy menjen el az orvoshoz.

Louie apja, Andy szokásához híven nem akart új hűtőt vásárolni, inkább megpróbálta azt megjavítani. Louie-ék, így most kuponos pizzát rendeltek, a következő reggel, pedig a kezei dagadtak meg jócskán a köpcös gyereknek. Az orvos gabonaallergiát állapított meg nála, amit egyheti injekció adagolásával lehet karbantartani. Louie berosált a tűt látványától, azonban a fejébe 12 tűszúrást is elviselő apja rosszul emelte meg a hűtőt és becsípődött az izma, amit egy hatalmas szurival tudtak csak orvosolni. Andy rögtön dalra fakadt az érzéstelenítőtől és a görcsoldótól és Louie is bátrabb lett, hogy apja ilyen “könnyen” viselte a tűszúrást…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑