Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 13.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – Hálaadás Ünnepe

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 1. évad, 9. részét meséli el nekünk, aminek a címe: Hálaadás ünnepe. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Louie anyukájának, Orának volt kedvenc ünnepe a hálaadás, imádott főzni, már egy hónappal azelőtt készült rá, még 5-10 kg édesburgonyát is készített. Louie az iskolában, a hálaadási bemutatón hiába szeretett volna Squanto indián lenni, megint a pulyka szerepét osztotta rá az igazgatónő, mert csak ő tudta a szövegét. Louie-nak az előadás közben lett elege, amiért ismét hurukkolásra késztették,  a közönségre vetette magát. Büntetésként  öt napot kapott arra, hogy kiderítse mi a hálaadás jelentése, amit majd az egész iskola előtt kell elmondania.

A kisfiú anyukája Ora a töktortában látta e amerikai ünnep lényegét, apukája Andy viszont latin eredetű szóként definiálta és rengeteg idegesítő alak jön a házba ünnepeként aposztrofálta a hálaadást. Miután Louie segített mamájának az Anderson-féle kirakósban (megfelelően kialakítani az ülésrendet, hogy ki-ki hova üljön a vacsorán) a vendégek sorjában érkeztek meg, ami Andy papa számára volt a legszórakoztatóbb. Egy órára a csendes külvárosi otthonból, az Anderson család rivalizálásának a csataterévé vált. A pulykanapi érintőmeccs közben turbó motoros repülővel érkezett meg “Mr. Pénzeszsák”, Louie nagybátyja, Ora bátyja Sammy, akit Andy ki nem állhatott. Az igazi hálaadási móka csak ez után következett a csipkelődésektől kezdve, a Gunteres sztorin át, egészen a töktortába fulladásig 😀

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑