Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 19.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – Ki Mint Vet, Úgy Arat Sikert

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 2. évad, 5. részét meséli el nekünk, aminek a címe: Ki mint vet, úgy arat sikert. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Mint, ahogy a többi ember, Louie is három dologtól félt a legjobban: a repüléstől, a mélyvíztől és a közönség előtt mondandó beszédtől. Louie iskolájában szónoki versenyt rendeztek, és a legjobb elviheti osztályát a Washingtoni országos versenyre. A köpcös srác barátai rögtön találtak olyan témát, amiről ódákat tudtak zengeni, Louie azonban még aludni sem tudott, amiért nem jutott eszébe semmi, amiről írhatna egy jót.

Az iskola legárvább agyú tanulója Glen Glenn előre megírt szövegeket árult, darabját 5 dollárért, Louie pedig “kénytelen” volt egyet venni fő gúnyolójától. A dagi fiú ezáltal lopott szöveggel nyerte meg az iskolai szónokversenyt, így az egész osztály Washingtonba utazhatott a szónoki döntőre. Louie nem tudta élvezni a neki szánt kényelmet, mivel Glen Glenn zsarolva majomkodott rajta és a bűntudata sem hagyta nyugton…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑