Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 05.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – Rémtörténet Cedar Knollban

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 1. évad, 7. részét meséli el nekünk, aminek a címe: Rémtörténet Cedar Knollban. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Louie nagycsaládba született és az élete első néhány éve paradicsom volt. A nagy család előnye, hogy mindig volt társasága, bővelkedett játszótársakban és sok ajándékot kapott születésnapjára. Amikor azonban négyéves lett, rájött hogy a nagy családnak is megvan a hátránya: az idősebb testvérek. A kis Louie-nak három bátyja volt, akik úgy érezték, hogy kötelességük kisöcsikéjüket állandó rettegésben tartani.Elhitették vele, hogy ott él a pincében a wisconsini hómedve, ami Louie nevű kisgyerekeket eszik.

Louie évekig nem volt hajlandó lemenni a “szörnyes” helyiségbe , amíg idősebb, okosabb  és egy öccse nem lett. Testvéri kötelességből elhitette Danny-vel, hogy varangycsaládból fogadták örökbe. Három és fél éven át minden percben azon járt a köpcös gyerek esze, hogy hányféleképpen tudná ijesztgetni a kisöccsét, ám egy hideg decemberi napon minden megváltozott. Aznap este ment a tévében az “Éjjeli Szimat”, az igazság kutyája utolsó epizódja, Louie kedvenc tévésorozata és egyedül maradt öccsével, Danny-vel a nagy házban, a hóvihar közepette. A szülők, Ora és Andy beteg nagymamát mentek meglátogatni, az idősebb testvérek pedig elcsámborogtak ide. meg oda. A két gyerkőc (legalábbis Louie mindenképp :D) nyugodtan tudta nézni az Éjjeli Szimatot, azonban a kinti hóvihar elkezdte zavarni a vételt és csapó le, hirtelen áramszünet lett az egész körzetben. Louie és Danny áram hiányában, egy fagyasztott pizzát gőzöltek meg, apjuk ágyában, majd egyszer csak hallottak valamit a pincéből és biztos, hogy nem a jégcsapok leesése okozta a zajt…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑