Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 15.
Továbbiak: Louie Élete


Louie Élete – Repül a Háztető

A Louie élete, ’95-ös amerikai rajzfilmsorozat egy nyers humorú, köpcös kis srác és családja hétköznapi életét mutatja be. Louie most az 2. évad, 4. részét meséli el nekünk, aminek a címe: Repül a háztető. Engedd hát, hogy az öreg Louie hadd meséljen a családjáról!

Tartalom:

Cedar Knoll-ban mindenki gyűlölte a tornádót, azonban Louie nem, ő a tornádóriadót utálta, mindig a legrosszabbkor jött számára (nem tudta megenni a fincsi puncsos tortaszeletet, tönkretette élete egyetlen hazarúgását, nem tudta megnézni a Szimat felügyelőt :)). Louie azt kívánta, hogy láthasson egy tornádót, így egy kukában ülve átélhette a széltölcsér valódi erejét, ami után nem mert kimenni szobájából. Louie öccse, Tommy szerelmes lett a konyhás nénibe, Louie mamája Ora megmutatta neki, hogy anno a háború alatt milyen szép szerelmes leveleket írt neki, apja Andy. Tommy a nyitott ablak mellett hagyta a szerelmes leveleket, amit a tornádó eljuttatott minden városbeli lakoshoz.

Louie igazgatónője megállapította, hogy a dagi fiú tornádó által indukált agorafóbiában szenvedett, amit “speciális” 11 lépcsős programjával és pár száz dolcsi ellenében ki tudna gyógyítani. Andy – mint mindig – inkább magára vállalta, hogy kigyógyítja fiát a széltől való félelméből, amit végül egy tehénnek sikerült elérni…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑