Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2012, aug, 20.
Továbbiak: Nils Holgersson Csodálatos Utazása a Vadludakkal


Nils Holgersson – A Nagy Madártó

Magyarországon 1988-tól kezdték sugározni a svéd-szlovák-japán rajzfilmsorozatot, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal címen. Most a Nils-es kaland 19. részét, A nagy madártó-t nézheted most meg, Pocok és Akka örömére!

Tartalom:

Svédország déli részén van a Nagy Madártó. Még ma is csodálatosan szép és nagy, de régen még szebb és még nagyobb volt. Az történt, hogy az emberek  sajnálták a tótól a sok jó termőföldet és megpróbálták lecsapolni a vizet, hogy felszánthassák és bevethessék a tó fenekét is. De szerencsére az egész tavat mégsem sikerült lecsapolniuk, úgyhogy még ma is elég tekintélyes területet foglal el.

Gyuró visszanyerte szabadságát, követte a vadludak csapatát és kimondatlanul örült, hogy újra repülhet, de picikét azért szomorkodott is. A ház nagyon üres lett, hogy a vadkacsafiú elment, Cézár logó orral járt le, s fel, de a gazdasszony is igencsak hiányolta Gyuró vidám hápogását. Legjobban azonban a kis Perola sóvárgott utána, legkedvesebb játszópajtását veszítette el. Cézárral nem tudott olyan jól játszani, különben is Cézár órák hosszat feküdt a napon és azon dobogott, hogy az emberek ki fogják szárítani a tavat…

Tags: , , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑