Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2012, jún, 13.
Továbbiak: Nils Holgersson Csodálatos Utazása a Vadludakkal


Nils Holgersson – A Vadludak Hívó Szava

Magyarországon 1988-tól kezdték sugározni a svéd-szlovák-japán rajzfilmsorozatot, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal címen. Most a Nils-es kaland 2. részét, A vadludak hívó szavát nézheted most meg, Pocok és Akka örömére!

Tartalom:

Nils Holgersson – miután babszemméretűre változtatta őt a kis Manó – szembesült a háziállatok, feléje érzett haragjával. A kakas, a kutya után Cirmos a macska és a tehenek is visszaakarták adni Nilsnek azt amit ő tett velük. Természetesen a Márton lúd sem maradt ki a sorból, akivel Nils a legtöbb gonoszságot művelte, így a gúnár most szerepcserére kötelezi babszemjankót és ő vonatozik.  A játék közben megjöttek a vadludak is, akik Lappföld felé tartanak és magukkal hívogatták Mártont is, aki nagyon nehezen de feltudott repülni hozzájuk, de Nils és Pocok is vele ment. Olyan iramban emelkedtek, hogy Nils egészben leszédült, minden összefolyt a szeme előtt. Fogalma se volt róla milyen magasan szálltak, eszébe jutott, hogy felkapaszkodik a gúnár hátára, csakhogy nem könnyű dolog ám megülni a csúszós tollakon, két hatalmas csapkodó szárny között. Sohasem tudta elképzelni, hogy milyen érzés repülni, most megtudta.

Tags: , , , ,


A GyerekTV főbubusa2 hozzászólássa Nils Holgersson – A Vadludak Hívó Szava

 1. jenaki jozsef

  Miert kel,bejelentkezes egy rajzfilm megnezeshez,szerintem ez nevetseges mirt nem lehet mindenki szamara elerhetove tenni.

  • Arcsibárd

   Kedves József!

   Oldalunkra csak EGYSZER kell regisztrálni, amivel az ÖSSZES mesefilmet meglehet tekinteni!
   Ha ez az 1-2 perces regisztráció gondot okoz Önnek, szívesen beregisztráljuk e-mail címe alapján.

   Üdvözlettel,
   Arcsibárd

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑