Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2012, aug, 24.
Továbbiak: Nils Holgersson Csodálatos Utazása a Vadludakkal


Nils Holgersson – Boci Barna

Magyarországon 1988-tól kezdték sugározni a svéd-szlovák-japán rajzfilmsorozatot, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal címen. Most a Nils-es kaland 20. részét, a Boci barná-t nézheted most meg, Pocok és Akka örömére!

Tartalom:

Akka és csapata elrepült a Nagy Madártóról és a Kolmårdeni erdőség felé vette az útját. A vadludak nem lelkesedtek ezért a vidékért, éppen úgy féltek a sötét erdőben, mint az emberek. Ez pedig nagyon sötét erdő volt, még a vadászok is nagyon nehezen ismerték ki magukat benne. Ahányszor csak ezen az erdőn kellett átrepülniük mindig történt valami baj. A bajt nem kerülték el most sem….

Egy jávorszarvasmama a kicsi fiacskáját, Boci Barnát veszítette el az erdőben, amikor a vadászok és Káró kutya üldözték őket. Pocok nemrégen – amikor még Márton gúnár hátán repültek –  felülről látott egy kordonbazárt barna voltot, amiről akkor még nem tudta, hogy mi lehet az. Nils és Pocok azonnal rohantak Boci Barnáért kiszabadítani őt, azonban ez a bocigyerek egy kicsit nehéz felfogású volt…

Tags: , , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑