Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Júl, 12.
Továbbiak: Oggy és a Svábbogarak, Rajzfilmsorozatok


Oggy és a Svábbogarak – Keserű Csokoládé

Oggy, a kövér és lusta macska éli a “szokásos” tévénézős és főzős életét, illetve csak élné, ha nem lenne mindig közelében az a három fránya svábbogár, akik gondoskodnak Oggy életének megkeserítéséről! Most az Oggy és a svábbogarak (Cicabogarak) francia rajzfilmsorozat 1. évadának, 1. epizódjának, 1. részét skubizhatod meg, aminek a Keserű csokoládé címet adták.

Leírás:

Oggy már alig várta, hogy megérkezzen a fincsi bonbonja, amivel édesebbé teheti a semmitevést. Amikor a lusta macska végre a szájába tehette volna a keserű csokoládét, megjelent a három svábbogár: Joey, Dee Dee és Marky, akik elvették Oggytól a bonbont. A csótány-macskaharc kezdetét vette, Oggy barátja  Jack is segédkezett, aki igen nagy harci arzenállal rendelkezik az édességfalú svábbogarak ellen, azonban valahogy mindig visszafele sülnek el azok a fegyverek… 😀

Tags: ,


A GyerekTV főbubusa2 hozzászólássa Oggy és a Svábbogarak – Keserű Csokoládé

 1. Varga Éva

  Sziasztok egy mesét keresek, amelyben egy Bunyip szerepel egy gőzhajón a mississipi folyón lefelé egy kisfiú és egy iskolás lány társaságában, aki megszökött A Bunyip paradicsom konzervet eszik így gőzt termel és tovább megy a gőzhajő.
  A kisfiam a kilencvenes években mindennap nézte VHS kazettán, ami már nincs meg TV-ről vettem fel.

  Segítsetek megkeresni.

  Köszi Vica

 2. Arcsibárd

  Nagyon szeretem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑