Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Sze, 06.
Továbbiak: Phineas és Ferb, Rajzfilmsorozatok


Phineas és Ferb – Játékot a Világnak

A nyár örök Phineas és Ferb világában. Az Disney által készített amerikai rajzfilmsorozat 1. évadának, 8. epizódjának, 2. részére szegezheted a tekinteted, mely a Játékot a világnak címet kapta. Nézd végig, különben Kacsacsőr Kerry nem áll jót magáért! 🙂

Leírás:

Candace munkát vállalt egy játékboltban, csakhogy láthassa szerelmét, Jeremyt, aki hotdogot árusított a szemközti oldalon. Phineas és Ferb meglátogatták nővérkéjüket és megdöbbenve tapasztalták, hogy Shimmy Jimmy féle unalmas mászós játékokat reklámoznak égre-földre, így elhatározták, hogy jobb játékot készítenek. A két kreatív kisfiú egy borzasztóan egyszerű, giccses és buta játékot készített, amit Kerryről, a kacsacsőrű háziállatukról mintáztak.

Dr. Doofenshmirtz téglákat lopkodott az állam egész területén, így az állatok kiszabadultak az állatkertből, a bűnözők a börtönökből. Kacsacsőr Kerry befalazva tudta meg kedvenc gonosza Doofenshmirtz tervét, hogy abból a sok téglából, amit összegyűjtött egy nagy falat von a város köré és így elzárja a polgárokat a világ többi részétől, a kijutás fizetős Doofenshmirtz féle vámházakon keresztül történik.

Phineas és Ferb játéka Kerry, a Kacsacsőrű gyártósorra került és egyszerűsége lévén a gyerekek vitték, mint a cukrot…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑