Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 11.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – A Szállító Mozdonyok Lázadása

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 16. részét láthatod mely A szállító mozdonyok lázadása címet kapta.

Tartalom:

A kövér igazgató az irodájában ült, hirtelen zajra lett figyelmes, az utasok dühösek voltak. Az állomásfőnök idegesen rohant az igazgatóhoz, hogy Henry duzzog a mozdonyok nem akarnak elindulni. Gordon, James és Henry nagyon dühösek voltak, “ők nem fognak tolatni mint valami közönséges mozdonyok, az Thomas dolga, ők fontos szállítómozdonyok” – mondták. A kövér igazgató sietve ment megkeresni Edwardot – az állomás már nem a régi, mióta Thomas a szárnyvonalon dolgozik – szomorkodott. A kövér igazgató személykocsik húzásával bízta meg Edwardot.

Így hát Edward kocsikat tolt a három mozdonynak, aznap a járatok jól közlekedtek, de másnap reggel Edward szomorkodott, amiért a többiek csúfolódtak rajta, mert ő tolta a személykocsikat. A kövér igazgatónak szüksége volt még egy tolatómozdonyra, így elment a műhelybe kinézni egyet, végül megpillantott egy csinos zöld mozdonyt, kinek neve Percy volt. Percy gyorsan megtanulta Edwardtól a dolgát, majd önállóan is szépen teljesítette feladatát. Edward és Thomas a szárnyvonalon dolgozott, a másik három mozdony büntetésben volt, akik emiatt szörnyen érezték magukat..

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑