Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 19.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – A Szén

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 18. részét láthatod mely A szén címet kapta.

Tartalom:

Egy reggel Henry rosszul érezte magát, amikor sok szerelvényt elhúzott, gyengének érezte magát. A kövér igazgató hiába tetetett bele új alkatrészeket és festetette le, nem tett jót a mozdonynak. Ha nem tudják helyrehozni Henryt, új mozdonyt kell hozatni. Ettől Henry, a fűtő és a vezető nagyon szomorú lett. A kövér igazgató már a peronon várta Henryt, levette a kalapját és a zakóját, majd munkaruhát öltött magára. Henry eltudott indulni, de a fűtő nem volt elégedett vele a kazánja nem működött megfelelően.

Henry mindent megpróbált, de hiába; nem volt elég a gőz ezért leállt, amint elhagyta az állomást. A kövér igazgató megtudta a fűtőtől, hogy a szén lehet az oka, amiért nem működik jól Henry gőzgenerátora. A többi mozdonnyal azért nem volt gond, mert nagyobb kazánjuk van, mint Henrynek. A kövér igazgató így egy kis, jó minőségű és drága walesi szenet hozatott a beteg mozdonynak és csodák-csodájára úgy gőzölgött, mint soha addig…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑