Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Már, 24.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – Edward, Gordon és Henry

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 4. részét láthatod mely az Edward, Gordon és Henry címet kapta.

Tartalom:

A nagy expresszt mindig Gordon húzta, büszke volt rá, hogy ő az egyetlen mozdony, aki elbírja. A kocsik tele voltak fontos emberrel, mint amilyen a kövér igazgató és láthatta Gordont, hogy milyen gyorsan tud menni. Gordon közeledett az alagúthoz, ahol Henry befalazva és magányosan állt. Henry belátta, hogy fölöslegesen félt, amiért az eső lemosná a szép festékbevonatát, reméli, hogy megbocsát számára a kövér igazgató és kiengedi onnan.

Gordon, az alagúthoz érve lelassult,  miközben ontotta a gőzt, vezetője megállította. Gordon nagyon gyengének érezte magát, megtudta a vezetőtől, hogy eltört a biztonsági szelepe, nem tudta tovább húzni a vonatot. Míg a kísérő mozdonyért ment, lekapcsolták Gordont, akiben volt még gőz, hogy elandalogjon az útból, a mellékvágányra.

A kis Edward volt csak szabad mozdony, aki pöfögött és nyomott , nyomott és pöfögött, de nem tudta megmozdítani a nehéz kocsikat. Gordon megmondta előre, hogy ez lesz, így azt tanácsolta a kövér igazgatónak, hogy Henry próbálja meg, aki szívest-örömest segít elhúzni a vonatot. Amikor Henrynek elég gőze lett kipöfögött, koszos volt és tele volt pókhálóval. A bemelegítés után a forgatókoronghoz ment Henry. Amikor visszért sokkal jobban érezte magát, ezután a vonathoz kapcsolták. “Húzd meg, menni fog” – pöfögte egyszerre Edward és Henry. Együtt sikerült, sikerült megmozdítani a nehéz kocsikat, “Húú Rááá!”…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑