Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Már, 20.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – Henry Szomorú Története

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 3. részét láthatod mely a Henry szomorú története címet kapta.

Tartalom:

Egyszer egy mozdony, aki vonatot húzott megijedt, mert egy kis eső rácsorgott, alagútba suhant, egy nagy horkant és egész nap ott ácsorgott. A mozdonyt Henrynek hívták, a vezetője és a fűtője megpróbálták meggyőzni, de ő nem mozdult. Attól félt Henry, hogy az eső lemossa róla a szép zöld festéket és a piros csíkokat. A kísérő addig fújta a sípját, míg kifogyott a szuszból és addig lengette a zászlót, míg megfájdult a karja, de Henry az alagútban maradt és fújta rá a gőzt. Ekkor megjelent Sir Topham Hatt, aki Sodor össze mozdonyáért felel, őt mindenki kövér igazgatónak hívja.

Az alagútban ragadt mozdonyt mindenki húzta, kivéve a kövér igazgatót, mert neki “az orvosa megtiltotta”, de Henry nem mozdult az alagútból, aztán megpróbálták a másik végét nyomni. A kövér igazgató számlálással segítette a nyomást, fizikailag nem. Csak nyomták és nyomták, de Henry nem mozdult az alagútból. Végre megjelent Thomas, aki olyan erősen nyomott és pöfögött, ahogy csak bírt, de Henry nem mozdult az alagútból, végül a kövér igazgató is feladta és közölte a makacs mozdonnyal, hogy elviszik előle a síneket és falat emelnek köré, hogy Henry többé ne juthasson ki az alagútból…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑