Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 09.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – James és a Vagonok

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 8. részét láthatod mely a James és a vagonok címet kapta.

Tartalom:

James élvezte az életét Sodor szigetén, de volt még mit tanulnia. Különleges, vegyes forgalmú mozdony volt, könnyedén eltudta húzni a teherkocsikat vagy a kocsikat, de tanulnia kellett még a hibáiból. James jól emlékezett az első napján történt szörnyű balesetre. Mindenki eljött megcsodálni a szép, új, piros festékkel bevont Jamest az állomásra és hirtelen gőzt fújt ki, a vízsugár a kövér igazgató, szép, új cilinderére lövellt, majd a kísérő megfújta a sípját és elindult, Edward és a személyvagonok kíséretében. Amikor megálltak a következő állomáson, két kocsi túlhaladt a peronon, vissza kellett menniük, hogy az utasok kiszállhassanak, de úgy tűnt senki nem tud a kövér igazgató cilinderéről, ezért James boldog volt. Hamarosan elértek arra az állomásra, ahol Thomas várakozott két kocsijával, aki nagyképűen továbbpöfögött. Edward és James elhaladtak a mező mellett, ahol James balesete történt, a kerítést megjavították és a tehenek is visszatértek.

Útjuk végéhez érve megpihentek, majd elindultak hazafelé, James még mindig attól félt, mit fog mondani a kövér igazgató a cilindere miatt. Másnap reggel a kövér igazgató megfenyítette, hogyha nem tud rendesen viselkedni, elveszi a piros bevonatát és kékre festeti, ami James-nek egyáltalán nem nyerte el a tetszését és nagyon goromba volt a kocsikkal, miközben a peronhoz vitte őket és gondolta, hogy nem csak Gordon az egyetlen mozdony, aki elbírja húzni a vagonokat…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑