Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 08.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – Piszkos Vonatok

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 23. részét láthatod mely a Piszkos vonatok címet kapta.

Tartalom:

Toby és Henrietta élvezték a munkát Sodor szigetén, de igen régimódinak tűntek és frissítőfestésre volt szükségük, James mindig kigúnyolta őket, amiért felújításra szorulnak. James a sínpálya végén hagyta a vagonokat és a következő vonatért ment, egy teherszállító vonat volt. Minden állomáson megállt, hogy felvegye vagy otthagyja a vagonokat, James utálta a tehervonatot, mert piszkos vagonok voltak, mocskos vágányokról.

Kevés vagonnal indult, de minden megállónál rácsatoltak egy vagont és nagyon hosszú vonattal robogott. A kocsik eleinte jól viselkedtek, de James olyan durván rázta őket, hogy eldöntötték bosszút állnak, lassan felértek a Gordon-domb tetejére, a nehéz árut szállító vagonok ott megállnak, hogy lefékezzék a kerekeket, James-nek korábban már volt egy balesete. A vagonok a lejtőn lefelé nyomták James-t, aki az állomáson nem tudott megállni és belerohant a szurkot tároló teherkocsikba…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑