Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 04.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – Thomas Bajba Kerül

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 22. részét láthatod mely a Thomas bajba kerül címet kapta.

Tartalom:

Thomas útjának van egy része, amely a kőfejtőhöz vezet, ez elég nagy szakaszon áthalad az úton. Thomas itt mindig óvatos és füttyszóval jelzi érkezését. Egy reggel, egy kövér rendőr üldögélt, közel az úthoz, Thomas szerette a rendőröket az egyik Thomas jó barátja nemrég nyugdíjba ment. Thomas azt gondolta, hogy az új rendőr is barátságos lesz, de sajnálattal látta, hogy egyáltalán nem az, dühös volt és vörös volt az arca.

A rendőrnek nem tetszett, hogy reggel fütyörészik neki a kék mozdony, aztán vizsgálni kezdte Thomas hiányosságait,  közúton kötelező a védőlemez a kerekükön és hárítót az elején, rendszeres törvényszegőnek nevezte, majd Thomas szomorúan ment tovább. A kövér igazgató megtudta, hogy Thomasnak gondja akadt a rendőrséggel. Az igazgató vitatkozni kezdett a rendőrrel, de semmire sem mentek, így az igazgató áthívta Tobyt, a villanymozdonyt, a másik állomásról….

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑