Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Már, 28.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – Thomas Vonata

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 5. részét láthatod mely a Thomas vonata címet kapta.

Tartalom:

Thomas, a gőzmozdony panaszkodott a többi mozdonynak, hogy ő azzal tölti az idejét, hogy behúzza a kocsikat, amikkel a többiek útnak indulnak, amire a többi mozdony csak nevetett. Kérdi magában Thomas, hogy ő vajon miért nem húzhat utasszállító vonatokat, amire sihuhús társai azt a választ adták, hogy túl türelmetlen, biztosan elfelejtene valamit. Egy este Thomas és Henry egyedül voltak, Henry beteg volt, a szerelők keményen dolgoztak, de nem lett jobban, másnap reggel ugyanolyan rosszul volt.

Máskor Henry húzta el az első vonatot és Thomasnak elő kellett készítenie a kocsikat. Bízott benne a kis gőzmozdony, hogy rábízzák az első vonatot, mivel Henry  beteg. Thomas elment a kocsikért, sietett a peronhoz velük, ami után várt és várt, az emberek szálltak be a vagonokba, de Henry még mindig nem jött, Thomas egyre izgatottabb lett. A kövér igazgató kijött megnézni mi az a nagy várakozás, mire elmondta a kísérő és az állomásfőnök, hogy mi van Henryvel. Mivel nem volt szabad mozdony, Thomasra várt a feladat, hogy húzza el a kocsikat, azonban felspannoltságában kocsik nélkül indult el…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑