Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 25.
Továbbiak: Thomas, a Gőzmozdony


Thomas, a Gőzmozdony – Thomas Horgászni Megy

Sodor szigetén lázasan tevékenyednek a mozdonyok, köztök Thomas, a kis gőzmozdony is, aki (legtöbbször) a kövér ellenőr utasításai szerint cselekszik. Ha megnyomod a ► gombot, akkor a gőzölgő masinák kalandjainak 1. évadának, 12. részét láthatod mely a Thomas horgászni megy címet kapta.

Tartalom:

Amikor Thomas végigpöfögött szárnyvonalán, mindig alig várta, hogy láthassa a folyót. Miközben átrobogott a hídon halászó embereket látott, Thomas gyakran maradni akart, hogy nézze őket, de a vezetője megtiltotta neki, mert a kövér igazgató nem szeretné, ha késés fordulna elő. Valahányszor találkozott egy másik mozdonnyal azt mondta, hogy halászni szeretne. Egy napon szokása szerint megállt vizet inni a folyó melletti állomáson, azonban a kút nem működött, így a vezető tanácsára a folyóhoz mentek. Találtak egy vödröt és kötelet és rámentek a hídra, ekkor a vezető leeresztette a vödröt a vízbe, de a vödör régi volt és volt rajta öt lyuk, ezért amilyen gyorsan csak tudták meg kellett tölteniük, fel kellett húzniuk és Thomas tartályába kellett üríteniük, többször egymás után.

Amikor készen voltak Thomas örült, Annie és Clarabell, pedig boldogon futottak mögötte. Thomas hirtelen fájdalmat érzett a kazánjában, a gőz aggasztó módon kezdett sisteregni a biztonsági szelepből. Thomas nagyon aggódott, amiért szétfog robbani, majd a tüze elfojtása után lassan továbbvánszorogtak, nagy fájdalmak közepette. Amikor Thomas a vasútállomásra tért, a mozdonyvizsgáló és a kövér igazgató meglepetten látta, hogy a tartályában halak lubickolnak…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑